lördag, september 28, 2013

OBS! Glasögoninsamling till Kayamandi!

Minns ni den fantastiska insatsen som våra två optikervänner från Västerås genomförde i "vår" kåkstad Kayamandi utanför Stellenbosch förra säsongen? Om inte kan ni läsa reportaget HÄR!

Bettan & Janne
Bettan och Janne har lovat att återkomma med utprovning av ännu fler begagnade glasögon den kommande säsongen, och för detta behöver vi ER hjälp! Så samla in alla begagnade glasögon, både till barn och vuxna, som ni kan komma över hemma i Sverige och ta med ner till Sydafrika, MEN - det är nödvändigt att glasögonen är uppmärkta med rätt styrka, då Bettan och Janne inte har några instrument att mäta med i Sydafrika.

Någon gång mellan första februari och sista mars kommer utprovningarna att äga rum i Kayamandi, så vi behöver era glasögon innan dess. Glasögonen kan lämnas till oss i Somerset West. Har ni inte redan våra kontaktdata kan ni maila oss på adressen i ingressen till den här bloggen.

Både vi, Bettan och Janne och alla glasögonbehövande fattiga i Kayamandi tackar er varmt på förhand! De räknar dagarna tills "the Doctors" återvänder med glasögonhjälp till deras kåkstad.

2 kommentarer:

  1. Vi ska ner till Stellenbosch 23/2 tom 30/3. Har några glasögon som vi vill skänka. Hur och var gör man?
    LOA

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej, Vi tar tacksamt emot glasögon till vårt projekt.
      Bästa sättet att överlämna dessa till oss är på Fredagsgolfen Strands golfklubb
      och där till en av våra två optiker "Janne" eller "Bettan" Skulle de, mot förmodan, inte vara där just den fredagen går det ochså bra att lämna till tävlingsledningen. Slå mig annars en signal på tel. 079 3535 640 /Björn

      Radera