torsdag, september 19, 2013

"Wines For Life" 2014


Vi vill tipsa alla bloggläsare att bums boka datumet 19 februari 2014! För tredje året i rad anordnas då välgörenhetsevenemanget som Star For Life och Sydafrikaresor arrangerar på vingården Klein Constantia strax utanför Kapstaden. Så här skriver företagets VD Johanna:

"Vårt samarbete med välgörenhetsorganisationen Star for Life är vårt viktigaste sociala engagemang. Över 3000 resenärer reser med oss till södra Afrika varje år och samarbetet med Star for Life är vårt sätt att ge tillbaks till den Afrikanska kontinenten. Som en del i detta arbete kommer vi på Sydafrikaresor tillsammans med Star for Life, för tredje året i rad, att arrangerar ett välgörenhetsevenemang som denna gång kommer att hållas på vingården Klein Constantia.

Liksom tidigare år kommer utvalda vingårdar och producenter att ställa ut sina bästa viner. Som gäster denna afton får ni en unik möjlighet att prova några av vinkännarnas absoluta favoriter och vi kan garantera vinprovningar av yppersta klass.
Vi räknar med runt 500 deltagare som tillsammans njuter av en eftermiddag och kväll med härligt mingel, gott vin och en middagsmeny som även i år presenteras av stjärnkocken Ulf Wagner. Med artister som Måns Zelmerlöw, Triple & Touch, den sydafrikanska kören Star Choir med flera som underhåller blir detta ett minne för livet! Maud Olofsson, Alexandra Charles, Molly Sandén, Carl-Jan Granqvist och Anders Ekborg var några av de kända namn som dök upp i fjol. Årets tillställning blir minst lika stjärnspäckad och ett stort antal svenska journalister från TV, radio och dagstidningar har visat intresse av att bevaka evenemanget.

Är ni i Kapstaden den 19 februari så se till att boka in en plats redan nu till den fantastiska Star for Life dagen! Priset är 795 SEK/person. Sydafrikaresor skänker allt överskott till Star or Life.
Ni är välkomna att boka på info@sydafrikaresor.se eller ring oss på telefonnummer 042-44 99 800."

KLICKA HÄR för att läsa vårt reportage om eventet som gick av stapeln förra säsongen!
Vi ses på Klein Constantia den 19 februari 2014!  


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar