söndag, september 29, 2013

Vad har Somerset West och Edinburgh gemensamt?

 Jo, var sin Waenerlund, minsann!
Idag var det dags för Björn att flyga ner för säsongen till vårt paradis i Somerset West, strax utanför Kapstaden. Och imorgon bitti flyger Samira på reportageresa till Edinburgh.
Björn åker ner till Sydafrika extra tidigt i år för att fortsätta leda projektgruppen med deltagare både från universitet (översättningen av boken) och från välgörenhetsorganisationen A Reaching Hand i arbetet med att färdigställa de ryggsäcks-kit med material för ökat självförtroende och motivation som är ryggraden i Projekt Grandpa Super Bear. Sedan ska han också sätta fart på att få vårt garage lagat, efter den olycksaliga incidenten i slutet av april då vårt tvåbilsgarage helt plötsligt förvandlades till ett trebilsgarage! Har du missat vad som hände kan du läsa den galna historien HÄR.
Och First Class Magazine skickar Samira på "Ryder Cup press trip" till världsberömda Gleneagles i Skottland! Det blir fyra spännande dagar fyllda av en mängd olika aktiviteter såsom spabehandlingar, falkflygning, lerduveskytte, off-roadkörning, besök på vackra skotska slott, matlagning, whiskyprovning - och givetvis golfspel. Det blir till och med en runda på förnämliga PGA Centenary Course, till Samiras fasa. Tack och lov har hon i alla fall förstått att journalisterna från de övriga länderna (ca 6-7 stycken från Europa och USA) inte heller är några låghandikappare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar