måndag, november 04, 2013

Boende i Kapstaden önskas hyra!

Vi har fått två förfrågningar från svenska vänners vänner som önskar hyra boende i Kapstaden med omnejd framöver. Har ni något att hyra ut eller känner till någon som har något lämpligt objekt kan ni antingen svara till oss eller direkt till den som önskar hyra.

1. Vi skall vara i Kapstaden i 6 månader från början av januari till juli. Vi vill ha ett hus med två sovrum/badrum och gärna trädgård, gärna nära Kirstenbosch. Jörgen Elklit, min särbo från Danmark, skall var gästprofessor på UCT i 6 månader. Det är vi två och inga barn, pets eller annat - en och annan gäst hoppas vi på dock. Vi har satt R30.000/månad som gräns för vad vi vill betala men kan, om det skulle var säkert, gå lite högre. Vi har flera goda vänner i Kapstaden som kan titta på hus. På vår fråga om även Somerset West kan vara av intresse blev svaret positivt: Avståndet in till Kapstaden är inte avgörande, eftersom Jörgen inte behöver resa varje dag. Huvudsaken är att området är vackert och säkert.

Birgitta Wistrand
2. Vi är ett par från Göteborg som kommer att vara i Sydafrika 4-23 jan. Vi skulle vilja prova på hur det är att bo I Somerset West eller i  närheten av Strand. Vi skulle vilja hyra lägenhet med ett sovrum under denna tid och undrar om någon har något tips?

Annemarie och Eric Särner
Sarner Trading AB
Väbelgatan 13
42676 Västra Frölunda
Tel. 031-7690707
Mobil 070-2579435

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar