lördag, januari 04, 2014

Alistairs bröllop

Alistair till vänster och lillebror Brandon till höger
Under jul och nyårshelgen var vi även på ett mycket fint bröllop i St. John's Church i Strand. Det var vår kära "domestic executive" Ursulas son Alistair som gifte sig med sin Tasneema.

Det var en värdig och vacker ceremoni i kyrkan och efteråt var det stor fest med tjusig trerätters bröllopsmiddag i rugbylagets festlokal som dagen till ära hade smyckats i guldfärg som var bröllopets temafärg. Efter middagen blev det dans och fest till långt in på småtimmarna.

Brandon
Ursula var stolt och stilig brudgumsmoder klädd i elegant rosa, och lillebror Brandon var stilig bestman som också höll bra koll på ringen. Men allra finast var förstås det vackra brudparet. Vi har känt Alistair i åtta år nu, och han har vuxit upp till en fin och stolt ung man som genom åren utbildat sig till polis och numera har en framskjuten position inom vaktstyrkan på energibolaget Escom. För drygt ett år sedan köpte brudparet ett litet hus nere i Strand, och vi hoppas förstås att de snart blir fler än två som bor i det lilla huset.
En finklädd Ursula

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar