tisdag, december 16, 2014

Missa inte Sydafrikas största mat- och musikextravaganza!

Garth
Söndagen den 28 december ska man befinna sig i Greenpoint inne i Cape Town. Då hålls festivalen DStv Delicious International Food & Music Festival (HÄR finns hemsidan) som verkligen inte går av för hackor. Här blandas suverän musik med härlig street food, och om man så önskar kan man inta en delikat trerätters tillagad av kände kocken Garth Stroebels som varit mentor för många av Sydafrikas bästa kockar och ledare för det sydafrikanska kocklandslaget. Garth är en stor Sverigevän och har varit på besök för gästspel flera gånger under de senaste åren.

Bland det högklassiga artistuppbådet finns några av Sydafrikas allra bästa band, t ex underbara Freshly Ground och vårt favoritband MiCasa (klicka på namnen för smakprov på youtube) och två världskända band från Storbritannien - ni minns väl Soul ll Soul och deras världshit "Back to Life" (klicka på låten för att se och lyssna på youtube). Det andra engelska bandet är The Brand New Heavies som ni säkert kommer ihåg från succéer som "You are the universe" och "Dream on Dreamer" om ni lyssnade på soul/funk på 90-talet.
Så skynda er att köpa biljetter från Computicket - vi har redan säkrat våra! Hoppas vi ses där för en helt oförglömlig kväll inne i vackra Kapstaden.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar