torsdag, september 01, 2016

Glasögonprojektet rullar vidare

Under två tillfällen i oktober kommer Glasögonprojektets "alldeles egen" ögonläkare Dr Nico Van Helsdingen helt gratis operera två äldre damer från Kayamandi. Damerna som båda lider av grå starr uppmärksammandes av våra optiker Janne och Bettan i samband med förra säsongens Glasögondagar. Damerna remitterades till Dr Helsdingen som ställde diagnos. Och nu är det alltså dags för operation så damerna kan bli av med sina allvarliga besvär. 

Det är i samband med operationerna den 3/10 och den 10/10 som vi behöver hjälp. Det gäller att transportera damerna från Kayamandi till Somerset West, och tillbaka till Kayamandi efter operation.

Så...... finns några av er läsare på plats under dessa dagar i oktober och är villiga att ställa upp med transport så vore det en MYCKET STOR VÄLGÄRNING. Kontakta i så fall Björn via e-post till:    info@egi.se

Låt oss till sist också få passa på att tacka alla er Fredagsgolfare som genom era donationer gör det möjligt för oss i Glasögonprojektet att kunna hjälpa Kayamandibor med ögonproblem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar