söndag, januari 29, 2017

Boule 25 januari 2017

Veckans bouleträff samlade 29 deltagare som lottades i tolv lag. När alla lagen spelat sina två matcher var det fyra lag som vunnit båda sina matcher. Med minsta marginal (13-12 och 13 -11) segrade lag Sune och Jan-Åke som därmed stod som dagens segrare.
På andra plats, bara en poäng mer, kom lag Eva, Eva och Britt. Tredje plats kom lagen Tore, Jan och Rolf samt Kerstin och Ingrid.
Man framförde önskemål till mig förra säsongen att vi skulle kunna äta varm mat efter spelet. Jag har med restaurangen kommit överenskommit en speciell meny för oss boulare. Vi får tre huvudrätter att välja på plus att man ställer fram sex olika tillbehör (fyllda auberginer, risotto, grillade primörer, rödbetsrätt etc) på bordet. För detta betalar vi R175 per person och vinet köper vi till källarpris utan påslag.
Av dagens 29 spelare var det 6 som stannade till lunch. Med så dålig uppslutning får jag svårt att motivera ägarna att vi kommer och använder deras faciliteter och att de sköter banor, servering under spelet samt lånar deras bouleklot (boulekloten är vingårdens och inte våra). Tänk på att vi är vingårdens gäster.
Vi spelar nästa onsdag igen. Kom till Vergenoegd före kl. 11.00.
Alla är välkomna.
Tore

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar