måndag, augusti 14, 2017

Anrika vingården Lanzerac eldhärjad!


Sent omsider har nyheten nått oss att delar av nyrenoverade vingården Lanzerac Hotel & Spa brann ner redan den 28 maj! Vi övernattade på Lanzerac i april i år och njöt av vinerna och deras nyrenoverade spa för att skriva en artikel om Stellenbosch vindistrikt. Det känns verkligen sorgligt att den vackra vingården nu eldhärjats. Receptionen, baren, restaurangen The Governor's Hall, personalens kontorsrum, dyrbara målningar och antika möbler förstördes i branden.

HÄR kan man läsa mer, och HÄR kan ni se tragiska bilder av hur de eldhärjade rummen såg ut några dagar efter branden. Ledningen på Lanzerac har utannonserat att Lanzerac Spa och Tasting Room & Deli är öppna som vanligt, eftersom de inte påverkades av branden, men resten av hotellet håller stängt till vidare. HÄR hittar ni Lanzeracs webb.

2 kommentarer:

  1. Aj aj aj, detta är verkligen en tråkig nyhet. Mitt favoritställe., som vi besökt ett flertal gånger. Fantastisk personal, mat, vin och miljö. Hoppas verkligen att man kan öppna snart igen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, visst är det trist, Allan! Vi, liksom du, håller tummarna för att de kan öppna snart igen. I väntan på det kan man ju roa sig med att besöka deras spa som inte berörts alls av branden :-).

      Radera