fredag, augusti 11, 2017

Viktiga tips för jul- och nyårsresenärer

Tänker ni resa till Kapstaden under jul och nyår och inte har bokat vare sig flyg eller boende ännu är ni mycket sent ute! Vårt sköna varma paradis är omåttligt populärt när Sverige har det som allra mörkast.

Vår vän Minna driver utmärkta resebyrån Sydafrikaexperten.se tillsammans med sin man Fredrik, och har många års erfarenhet av resor till Sydafrika och dilemman som jul- och nyårsresenärer kan råka ut för. På hennes blogg sydafrika-minna.se har hon nu skrivit ett läsvärt inlägg med tips till just jul- och nyårsresenärer. HÄR hittar ni det! Vi instämmer med hennes råd till 100 %.

Och till er som har funderingar på att någon dag resa på semester till Kapstaden kan vi varmt rekommendera er att lägga upp resan med hjälp av Sydafrikaexperten som många av våra vänner har anlitat med oslagbart bra resultat.

2 kommentarer:

  1. Tack för era fina rekommendationer och kul att ni tyckte det var värt att dela inlägget. Ha det gott och kramar från oss! Minna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nöjet är på vår sida, Minna. Ni gör ett fantastiskt bra jobb så det är en glädje att kunna rekommendera er och sprida viktig information som du publicerar. Kramar till er båda. Samira & Björn

      Radera