söndag, mars 03, 2019

Behöriga lärare efterlyses för distansjobb!


Så här skrev vi här på Sydafrikabloggen i februari 2016:

Har du tidigare erfarenhet som lärare i Sverige och vill ha lite extrajobb på distans från Sydafrika? Då ska du läsa den här spännande "efterlysningen" som kom till oss härom dagen:

Vi är ett företag baserat i Stockholm som är specialiserade på att hjälpa elever som bor i Sverige och är i behov av extra stöd. Vi hjälper dessa elever genom att koppla upp lärare som möter eleverna online. Som lärare kan du arbeta när du vill och varifrån du vill. Vi har idag svenskar som tidigare har arbetat som lärare i Sverige men som nu jobbar från Portugal, Italien och Bahrain in mot elever i Sverige.
Nu söker vi ytterligare personer med någon form av lärarerfarenhet, gärna som bor i Sydafrika pga minimal tidsskillnad. Mer information finns på www.learnox.se

Nu är det lärarbrist igen i Sverige, speciellt för elever som behöver extra stöd. Organisationen Learnox söker således lärare som har behörighet i svenska, engelska och matematik, gärna för högstadiet. Learnox sitter numera i nya lokaler på KTH:s campus i Stockholm, men som lärare på distans kan man alltså sitta var som helst i världen.

Om du har rätt profil och känner dig nyfiken på den här typen av distansjobb ska du kontakta Torvid Hafström på Learnox. Han nås på e-postadress: förnamn.efternamn@learnox.se (efternamnet skrivs med bokstaven o i stället för ö).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar