måndag, maj 04, 2020

Sydafrikanska vännen Cruise i svenska Robinson!



Ni vet väl att Cruise Ferreira i teveprogrammet Robinson på TV4 är sydafrika-svensk och son till vår gode vän Jytte Fredholm-Ferreira, den svenska naturfotografen som just nu publicerar youtubekanalen "Wildlife Photographer in Lockdown" från Cape Town. Kanske såg ni också hela familjen på SVT för några år sedan i teveserien "Familjer på äventyr". Serien handlade om några svenska familjer som brutit upp från sitt liv i Sverige och gett sig ut på äventyr i världen.

22-årige Cruise är mellanson till Jytte och exmaken Craig. Surfaren och kocken Cruise och hans två bröder Storm och Wilder har vuxit upp i Cape Town, men Cruise och Wilder bor numera hos mormor Erika Fredholm i Sverige medan Jytte och Storm fortfarande bor kvar i Cape Town.

Det går riktigt bra för Cruise i teveprogrammet Robinson!! HÄR kan ni se hur Cruise vinner en efterlängtad seger över ärkerivalen Raymond. Vi kan varmt rekommendera er att följa hans öden och äventyr söndagar till torsdagar på TV4. För tillfället är han i det så kallade Gränslandet där han utkämpar den ena duellen efter den andra för att försöka ta sig tillbaka in i tävlingen och på allvar slåss om mästartiteln Årets Robinson. Vill ni se hela programserien från början så finns samtliga avsnitt utan reklamavbrott på Cmore.
Cruise (till höger) tillsammans med Robinsonkompisen Jonas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar