lördag, december 26, 2009

Börjar magen bli för rund
eller gäddhänget för synligt?


Har du frossat i god julmat och känner behov av att genast göra något åt det? Då kan vi rekommendera Richard Branson-ägda Virgin Active gym som bland många andra ställen i Cape har två anläggningar i Helderberg Basin (Somerset West, Strand & Gordons Bay). Thomas skrev redan den 1 december här på bloggen om ett bra specialerbjudande för oss "svalor" på det gym som ligger i Gants Centre utmed N2an. Själva har vi valt det sprillans nya flagship-gymmet som Virgin öppnat i Waterstone Mall (lilla mall'en), och är något av det lyxigaste och modernaste vi sett i något land.

Även detta gym har ett specialerbjudande för svalor, som går ut på att kortet kan "frysas" i maximalt 6 månader. Man betalar i förväg för 12 månader men kan alltså utnyttja det i 18. Månadskostnaden är R379 om man löser "Off-Peak Membership" (inte träna efter kl 16 på vardagar), eller R419 för obegränsade tider. Då ingår hur många instruktionsledda pass man vill av t ex olika typer av aerobics, yoga, pilates, spinning, etc. På gymmet finns två olika pooler, en 25 meters bassäng och en mindre och varmare pool med undervattenshögtalare. I de lyxiga och fräscha omklädningsrummen finns såväl vanlig bastu som ångbastu. Alla "cardiac machines", t ex trampmaskiner, löpband och motionscyklar, har egen TV- monitor monterad på redskapet, och en dockningsenhet för din Iphone eller Ipod om du vill lyssna till din egen musik. Och på gymmet finns även ett antal PC med internetuppkoppling för kostnadsfritt nyttjande om man känner behov av att läsa sin mejl eller vår blogg under träningspasset. I samband med träningen kan man också äta lunch på gymmet, eller bara ta en fika eller något att dricka.

Man kan även köpa obegränsad access till gymmet en månad i taget för R675, vilket passar bra för dem av er som inte stannar här så länge som 6 månader. Och fram till årsskiftet har man tagit bort inträdesavgiften på några hundra rand.

Så nu duger inga ursäkter längre. Dags att avlägga nyårslöfte om ett bättre och sundare liv!

Här kan du läsa mer om Virgin!

http://www.virginactive.co.za/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar