fredag, december 18, 2009

Pristävlingen avslutad



Visst finns det en kubansk restaurang i Kapstadens vindistrikt – eller rättare sagt - det finns flera.
Första rätta svaret på vår pristävling kom (kl 14.56) från ”Kamrat Samuel” som i sin kommentar skriver:


Hit med priset! Jag brukar säga som Che Guevara att en Margarita ska vara torr, kall och gratis. En sådan dryck ska helst intas på Buena Vista Social Cafe.
Revolutionära hälsningar,
Kamrat Samuel

Tack och grattis ”Kamrat Samuel” – det ska bli ett sant nöje att få bjuda dig på en Margarita på Buena Vista vid  tillfälle. Fler rätta svar på vår fråga fick vi bland annat från Gette och Göran F men "Kamrat Samuel" var onekligen först.


Och så lite mer information om den kubanska restaurangen Buena Vista Social Cafe som vi mer av en slump hittade härom kvällen.

När vi åkt väg R44 mot Stellenbosch har vi många gånger undrat varför det så ofta står många bilar på parkeringen vid rosenträdgården på vänster sida precis efter vingården Somerbosch. I förrgår när vi åkte förbi vid 19-tiden kunde vi inte stilla vår nyfikenhet längre. Vi vände om och döm om vår förvåning när vi upptäckte att bakom fasaden av att vara en vanlig handelsträdgård gömmer sig en urtrevlig kubansk restaurang. Maten var vid vårt besök inte av världsklass direkt men vad gjorde det när miljön, servicen och stämningen var på topp. För vår del blir det fler besök på Buena Vista Social Cafe fram över - var så säkra.

Läs mer om Buena Vista Social Cafe här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar