söndag, december 20, 2009

Två golftävlingar på en dag



I fredags spelades det golf för glatta livet. Förutom den sedvanliga fredagsgolfen på The Strand hölls också den populära årligen återkommande ”Nordic X-mas Golf Tournament” på Westlake inne i Kapstaden, anordnat av Den Norske Foreningen här nere. Spelare från alla de nordiska länderna spelade en härlig golfrunda i utmärkt väder, och avslutade dagen med en jättefin middag på klubbhuset. En dignande skaldjurstallrik med bland annat crayfish följdes av utmärkta lamm racks och en liten god dessert.
Och resultaten då? Jo, på Westlake blev det svensk dominans i form av seger både på damsidan genom Gette och på herrsidan genom Rolf S. Lagtävlingen vanns av ett svenskt/danskt gäng i form av svenskarna Gette, Rolf S och Margareta, med singelhandikapparen Peter H som inlottad dansk swinger. Stort grattis till segrarna! Och ett varmt tack till tävlingsledare Finn och hans medhjälpare från Den Norske Foreningen för en kanontrevlig och mycket fint arrangerad dag och kväll!

Och på The Strand vill vi särskilt gratulera vår unge vän nyanlände Simon som gjorde stark sydafrikansk golfdebut genom att bidra till fint resultat för den segrande bollen, där övriga vinnare var Tommy, Jarri och Åke. Tävlingsledningen för fredagsgolfen vill meddela att det nu är speluppehåll fram till den 8/1 då banan är stängd både på juldagen och nyårsdagen. Se reportage från fredagsgolfen på Strand golf nedan.


Se bilder från Nordic X-mas Golf Tournament på Westlake HÄR

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar