måndag, februari 22, 2010

Gör man god Merlot i Sydafrika?
"Därom tvistar de lärde"

Ja! -  menar Mia Mårtensson* som skrivit en artikel där hon  försvarar sydafrikansk Merlot, stick i stäv med Miguel Chans**) tidigare artikel i ämnet där han påstår att sydafrikaner gör världens sämsta Merlot.

Klicka HÄR och läs båda dom intressanta artiklarna - sen är det väl upp till var och en att bedöma om det är Mia eller Miguel som har rätt. Själva håller vi allt på Mia, blundar och försöker i minnet återskapa doften och smaken av Hartenbergs fantastiska Merlot från 2005 som ju dessutom fick utmärkelsen "Världens bästa Merlot".


* Svenskan Mia Mårtensson, som säkert många av er bloggläsare känner sedan tidigare, är anställd som sommelier, marknads- och PR-chef på vingården The Winery of Good Hope strax norr om Somerset West.

** Miguel Chan är anställd som sommelier hos hotellgruppen Southern Sun Hotels Group.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar