torsdag, februari 11, 2010

Här finns tusenlappar att tjäna!

Nu är utredningen om försäkringspremier färdig. Anledningen till att vi drog igång den här utredningen för några veckor sedan var att vi hade våra misstankar och ville gärna reda ut om försäkringsbolagen/agenterna ”lurar skjortan av oss” eller inte. Av utredningen framgår nu att det tyvärr är värre än så. Dom lurar både skjortan och brallorna av oss och dom skrattar hela vägen till banken……….!
Eller vad sägs om att en ofta använd försäkringsagent försäkrar sina klienters hus i ett försäkringsbolag som är mer än dubbelt så dyrt som ett konkurrerande bolag? Ett annat exempel är att en av deltagarna i vår undersökning betalar nästan 5 gånger så hög procentuell premie för sin bilförsäkring som en annan deltagare (vi jämförde hur många % premien utgör av försäkringsvärdet). Till saken hör att dom båda har sina bilar försäkrade i samma försäkringsbolag!
Undersökningen har klart visat att det är väl värt att undersöka priser och villkor med flera olika bolag, med eller utan ”hjälp” av en försäkringsagent.


Tack alla ni som deltog i undersökningen! Ni har nu fått dom utlovade detaljerade undersökningsresultaten per mail och vi hoppas att ni skall få nytta av dom och tjäna många sköna tusenlappar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar