söndag, mars 28, 2010

Hjälp, vi har problem med SKYPE !

Sedan ett par månader tillbaka har vi väldiga problem med ljudkvalitén på Skype. Tidigare hade vi fantastiskt bra ljudkvalité. Det lät som vilket normalt telefonsamtal som helst, men nu är det knappt så att vi kan använda Skype längre.

Nu vet vi inte om problemet ligger hos Skype eller hos vår Internetleverantör (Snowball). Ganska nyligen har vi uppgraderat programversionen av Skype så det borde egentligen ha blivit bättre. Men kan det vara så, nu spekulerar vi bara, att dom nya versionerna är mer sofistikerade och kräver högre hastighet än vad vi har?

Har ni liknande problem med Skype?

6 kommentarer:

  1. Förslag: kolla vilken hastighet ni får på bredbandet. http://www.bredbandskollen.se

    Problem med skype beror oftast på problem med det egna bredbandet.

    /G

    SvaraRadera
  2. Hej! Vi har Telkom med deras näst snabbaste bredband och har aldrig haft några problem vad gäller Skype men tyvärr är hastigheten i Sydafrika fortfarande alldeles för långsam. Eva & Göran

    SvaraRadera
  3. Vi har inga problem med Skype på denna sidan viken! Vi har Telkom. Ringde senast nu ikväll till en släkting hemma som fyller 65 år. Bra ljudkvalité.

    SvaraRadera
  4. Hej Pappsen!
    Ring gärna!
    Försökt ringa dig dock utan lycka.
    /Filip hemma i Sverige

    SvaraRadera
  5. Jag har faktiskt samma problem med en ny version av skype, så jag laddade tillbaka min tidigare och vips funkar det bra.

    SvaraRadera
  6. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera