fredag, april 15, 2011

Så har vi avverkat den sista bouleträffen för denna säsong. I fint väder drack, åt och spelade 18 personer. Det hölls tal och man hyllade denna trevliga form för att träffas och umgås under enkla förhållanden.
Ett stort tack uttalades till Nils Bertil Philipson för hans initiativ till detta forum att träffas och hans storartade donation av klot, som gör det möjligt för oss fotsätta spela trots att Nils Bertil inte längre tillbringar vintern här i Western Cape. Ett fint minne han lämnat efter sig efter sina många år här i Sydafrika.


Åtta lag kämpade om segern denna onsdag och två lag lyckades vinna sina båda matcher. Med minsta marginal stod May och Monica som dagens segrare, fyra poäng bättre än Anders K och Tore. Monica var tvungen att åka hem och ta hand om sina hantverkare, så hon är inte med på bilden idag, utan i stället fick Anders och Tore vara med tillsammans med May.

Jag vill tacka för den här säsongen och de flaskor fint vin som jag förärades och så ses vi igen en onsdag i november på Vergenoegd för att kämpa i denna tävling där priset till vinnarna enbart består av att få sitt foto publicerat på Sydafrikabloggen.

/Tore

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar