söndag, april 10, 2011

Sjurätters wine & dine på lyxiga Mount Nelson

Kapstadens motsvarighet till Grand Hôtel i Stockholm, vackra Mount Nelson Hotel, har återupptagit sin populära serie med sjurätters gourmetmiddagar där maten matchas med viner från den vingård som profileras just den kvällen. Aktuell vingårds vinmakare medverkar naturligtvis och berättar om vinerna i samband med fördrinken runt Lord Kitchener Fountain. I samband med det presenteras också kvällens meny av köksmästare Rudi Liebenberg.

Hela kalaset med sjurätters middag och matchande viner kostar endast R395 per person! Här är listan för resten av årets middagar med datum, vingård och vinmakare:

29 April: Vergelegen, Winemaker – Andre van Rensberg
27 May: Bouchard Finlayson, Winemaker/Owner - Peter Finlayson
24 June: Neil Ellis, Owner - Neil Ellis
29 July: Groote Post, Winemaker – Lukas Wentzel
26 August: Rust & Vrede, Winemaker – Coenie Snyman
30 September: Deetlefs, Winemaker – Willie Stofberg
28 October: Boschendal, Winemaker – Lizelle Gerber
25 November: Moreson, Winemaker – Clayton Reabow
9 December: Boekenhoutskloof, Winemaker – Marc Kent

Evenemanget äger rum i The Garden Room på Mount Nelson Hotel. Bokning och förfrågningar görs på tel +27 (0)21 483 1000 eller via e-post till restaurantreservations@mountnelson.co.za Men skynda, skynda! Dessa evenemang är mycket populära.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar