tisdag, oktober 18, 2011

Dom GJORDE det!

Dom fick hela publiken på Cirkus i Stockholm att fara upp ur stolarna och dansa och sjunga ikväll! Jag talar om Soweto Gospel Choir förstås, som vi tipsade om för en tid sedan. Den berömda sydafrikanska kören som gör bejublade framträdanden runt om i världen, och till och med uppträtt tillsammans med U2.

Ikväll brände de av en härlig show i Stockholm. Sång, dans, färgsprakande dräkter, och makalösa solister som säkerligen får världsberömda souldivor att blekna av avund! Samira var där, syster yster Farida var där, Christopher, Tommy och många andra sydafrikasvenskar, ambassadfolk och sydafrikaner i förskingring (men inte Björn som redan befinner sig i vårt hus i Sydafrika, stackar'n). Tillsammans med många andra musik- och dansälskande stockholmare fyllde vi Cirkus ute på Djurgården och fick en magnifik upplevelse tillsammans. Vilken sprakande show!

Nöjda och belåtna dansade vi hem i natten med svullna handflator och hesa röster. Ni som bor i Västerås, Uppsala, Karlstad, Vara, Göteborg, Halmstad, Kalmar, Jönköping, Malmö och Helsingborg är bara att gratulera - de är på väg till er nu. Men då måste ni snabbt som attan rusa iväg och köpa biljetter! KLICKA HÄR så kommer ni till vårt tidigare inlägg där ni kan läsa mer och hitta info om datum och biljettköp. Vissa biljettköp kan också göras på Ticnet - KLICKA HÄR!

Och HÄR kan ni klicka om ni vill få en liten glimt av körens framträdanden.

SOUTH AFRICAAAAAAA!!!
(Ja, ja, hänryckningen har inte lagt sig ännu, och rösten hänger med en stund till!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar