torsdag, januari 05, 2012

Ny lägesrapport från Jacob och Steven

Idag började tävlingen Africa Open på East London Golf Club. Och vi har just fått en dagsrapport från caddie Jacob Frick där han berättar om hur det gått för Steven Jeppesen idag:

"Spelet idag var stabilt. Steven känner sig väldigt bekväm med sitt spel men tyvärr rullar inte puttarna hans väg. Han puttar bra men dom slinker 1-2 cm utanför koppen. East London har ett par stycken par 4 som man kan nå på utslaget men eftersom hålen är smala så spelar många smart genom att undvika drivern. Vädergudarna har varit på vår sida. Moln mer eller mindre hela dagen och en svag bris. Däremot är det ganska fuktigt här och det är inte vi Western Cape bor vana vid. Efter rundan tränade vi någon timma innan vi åkte till hotellet. Nu väntar en lugn kväll och i morgon startar vi från hål 9 kl. 11.30."

För er som inte tittat idag kan vi rapportera att Steven gick rundan på 2 under par, vilket räckte till en delad 71a plats. Ledaren, sydafrikanen Thomas Aiken, gick runt på jättefina 9 under par.

Väderleksutsikterna för East London i morgon ser ut ungefär som vädret var idag, d v s mest molnigt och endast svag vind.

Vi önskar grabbarna ett stort LYCKA TILL och skickar ett varm tack till Jacob för rapporten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar