![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg88qi1C_7y21EPBBHQum9YJhRsPKGY-tgyCvMinIch6_3Z8hGhO4bUq6bQguikAiZGf1uRFiEEaowlSegxEiH3IIgSr36I51w9AK3t8fHVyLIn_NaZwxrY52m4EJEhD2TkcPWtzjN4qAvD/s200/Backsberg.jpg)
in till två intressanta vinseminarier. Båda seminarierna leds av Nancy Gilchrest (MW). "MW" står för Master of Wine och Nancy är en av 299 existerande Masters of Wine. Tillsammans med Master Sommelier är detta den högsta titel man kan få inom vinindustrin i hela världen.
Seminarie 1 - handlar om "Food and Wine Pairing". Ett praktiskt seminarium där deltagarna, under ledning av Nancy Gilchrest, själva får avsmaka vin och mat. Seminariet pågår ca 1 1/2 timme. Pris R200.
Seminarie 2 - fokuserar på dom mest kända druvorna som används i vinframställning. Deltagarna kommer under seminariet bland annat få prova viner från olika delar i världen. Pris R250
Mer information om seminarierna och hur man anmäler sig får man från Tanya Bowes, tanya@backsberg.co.za Tel: +27 (0)21 8755141 - och på Backsbergs egen hemsida HÄR där hittar man även mer information om Nancy Gilchrest och hennes bakgrund
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar