torsdag, mars 08, 2012

Vindag med Janåke - nu på måndag

Igår fick vi nedanstående trevliga inbjudan till en vindag med Janåke. Och det bästa av allt är att inbjudan riktar sig till Er, alla våra bloggläsare. Men .... han kan bara ta med ett begränsat antal deltagare till denna unika vindag så det gäller att boka in sig snabbt om man vill vara med. Janåke är tillsammans med hustru Britt ägare av Janake Wine Group, en stor och välrennomerad vinagent i Sverige. Själv har han en mycket lång erfarenhet inom vinbranschen och det inte han kan om vin är nog knappast värt att veta.
Vi kommer att arrangera en vindag nu på måndagen den 12e med ett besök på Stellenzicht och Guy Webber klockan 10.00 och sedan åker vi till Cornlis Duman på Jacobsdal, en helt stängd vingård och ett levande museum där man är mitt i sin vintillverkning. Jag lovar att detta är unikt. Troligen ingen provning för Cornelis tar aldrig emot i skörd då han lever i vineriet.

Men vi provar vinerna på lunchen på Dalla Cia där jag förbeställer maten och behöver därför även veta vem som följer med dit.
På Dala Cia provar vi även deras egna fyra toppviner och ser på hur de tillverkar och destillerar sin Grappa. / Hälsningar Janåke

Vill du/ni följa med Janåke på denna unika vindag, nu på måndag, så kontaktar du Janåke snarast på telefon: 071-374 9310 eller via e-post: Janake.Johansson@janake.se

Tack Janåke för ett mycket trevligt initiativ. Tyvärr kan vi själva inte deltaga men vi är helt säkra på att detta blir en av höjdpunkterna under säsongen. Lycka Till!
Mer om Janake Winegroup hittar du på:   http://www.janake.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar