måndag, februari 10, 2014

Se svenska OS-sändningar i Sydafrika!

Ni vet väl att ni kan titta på svenska OS-sändningar via datorn även om ni är här i Sydafrika? Grundförutsättningen är ett hyggligt bredband, men sedan är det lätt som en plätt. Gör så här:

1. Teckna ett abonnemang på en VPN-tunnel via www.sesvensktv.com Kostar lite knappt 50 spänn per månad och kan köpas månadsvis om man så vill (mängdrabatt om man köper ett kvartal eller ett halvår). På så sätt får din dator en svensk ip-adress och du kan titta på alla TV-sändningar (både live och tidigare sända) som bara har sändningsrättigheter i Sverige.

2.  Abonnera sedan på OS-paketet på www.viaplay.se. Kostar 279 kr för en månad. Då ingår hela vinter-OS plus en massa andra sportsändningar, filmer, etc (OBS! Har du redan en Viasat-kanal hemma i Sverige så lär Viaplay ingå gratis och du behöver inte detta extra abonnemang).

Om ni nöjer er med att bara se de sydafrikanska sportsändningarna är det framför allt TV-kanalerna 206 och 216 som gäller. Men vill man följa "di svenske" i alla olika grenar är det de svenska sändningarna som gäller. Det sydafrikanska intresset för till exempel curling och skidskytte är ju tämligen begränsat, om man så säger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar