Ett filmteam från National Geographic har följt kökschef Michael Broughton och hans team på Kleine Zalzes gourmetrestaurang Terroir under ett helt år, och resultatet är en kul tv-serie i sex avsnitt som just nu visas på National Geographic Channel, kanal 181 på DStv. Programmet visas på tisdagar kl 18.15 med repris samma tid på torsdagar, så missa inte att titta redan kväll!
HÄR finns info om programmet och en trailer. HÄR finns en liten "preview" till varje avsnitt.
Terroir är en av våra favoritrestauranger i Stellenboschs vindistrikt, och Kleine Zalze en av våra favoritvingårdar. Vi spelar också mycket gärna golf på den fina golfbanan De Zalze på samma ägor. I februari spenderade vi av den anledningen några intensiva dagar där för att göra en stor artikel om allt härligt man kan uppleva på Kleine Zalze, som kommer att publiceras i aprilnumret av tidningen vi jobbar för, First Class Magazine. Om ni tjänar 2,5 miljoner kronor eller mer har ni redan tidningen hem i brevlådan. Annars kan ni prenumerera på den eller så småningom läsa artikeln digitalt på tidningens webb HÄR.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar