lördag, februari 25, 2017

Reunion Halmstad 2017


INBJUDAN TILL REUNION PÅ HALMSTADS GOLFKLUBB, TYLÖSAND (hgk.se)

KÄRA " REUNIONITER" !
För elfte gången (och andra gången i Halmstad) genomför vi en reunion. Vi alla kära vänner med frekvent samvaro i Western Cape träffas under den svenska mellantiden i Halmstad för att spela golf och umgås. Vi har väl alla vid den tiden lite abstinensbesvär?!

TID
Ev inspelning på Norra Banan tisdagen den 22 augusti med start kl 14. Vi har plats för max 32 spelare. På kvällen gemensam middag av enklare slag på Restaurang Punch i Tylösand, Tylösandsvägen 26 www.punch.se. Det är gångavstånd dit från Hotell Tylebäck (där ni troligen bor).
Tävlingsdag onsdagen den 23 augusti med sk kanonstart kl 10.30 sharp!!!!
Ni måste vara incheckade och klara kl 9 30, då ni får vandra ut till respektive starthål.

SPELFORM
Individuell PB i en A- och B-klass. Lagtävling (blandad A- och B-klass), där de två bästa poängen per hål räknas.
OBS! Vi har möjlighet till 64 spelare. Om eventuell överbokning, vilket vi ej tror blir fallet, kommer de med som flest gånger har spelat Tisdags- och Fredagsgolf under den gångna säsongen. Dvs vi går inte efter först anmäld. Observera att ni som har gjort en intresseanmälan tidigare måste göra en "riktig" anmälan nu!

KOSTNAD
- Greenfee för respektive runda är 700 kr per person. Betalas på plats.
- Övernattning på Hotell Tylebäck, www.tyleback.com, 1295 kr per par i dubbelrum och per natt inklusive frukost. Enkelrum 1095 kr. Betalas av var och en vid avresa. Eventuell avbokning måste göras senast 1 månad innan.
- Festmiddagen på onsdagskvällen kl 19 på Halmstads Golfklubb kostar 950 kr per person inkl vin. Betalas senast 2 veckor innan antingen via Swish till Charlotte Lindblom eller via bankkonto. Nummer kommer senare.
- Priser till tävlingen, 50 kr per person, betalas också till Charlotte senast 2 veckor innan.

ÖVRIGT
Om någon är allergiker avseende maten var vänlig meddela Charlotte snarast möjligt.
Vi kan föreslå något arrangemang för medföljande icke golfspelare typ Mjellby Konstgård (Halmstadsgruppen) och annat. Om önskemål var vänlig meddela omgående.

ANMÄLAN
Er anmälan vill vi ha senast den 8 juni till carlthomasholmgren@gmail.com. OBS! Ni som har sänt mig, Thomas, sk intresseanmälan tidigare betänk att ni MÅSTE skicka in anmälan enligt nedan. Den tidigare var bara för att "boka in i er almanacka".

Maila in följande till Thomas
* Vem (vilka) som kommer, med golf-ID samt svenskt hcp.
* Är ni med både på inspel samt tävlingen?
* Vilka nätter vill ni ha övernattning och om eventuellt enkelrum.
* Meddela också om tävlingsfesten. Men vi utgår från att ni är med på middagen då detta inte "bara" är en golftävling utan en Reunion!

Mycket välkomna till en härlig (regnfri???) Reunion på Sveriges kanske bästa golfbana. Minns devisen "Halmstad, Sveriges Golfhuvudstad"!

Mycket välkomna önskar,
Thomas Holmgren, carlthomasholmgren@gmail.com, tel 0705 736700
Lisa Holmgren, holmgren.50@gmail.com, tel 0762 134024
Lars Lindblom, lglindblom@gmail.com, tel 0762 318979
Charlotte Lindblom, charlotte_lindblom@msn.com, tel 0708 264004

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar