onsdag, februari 22, 2017

Tania gör scendebut!


I Somerset West på Lourensford Road finns en liten trevlig teaterscen vid namn The Playhouse Theatre. Här har vi genom åren blandat oss med lokalbefolkningen och sett en hel hög med riktigt bra teaterstycken spelas upp, och förvånansvärt nog är nästan alla skådespelare glada amatörer men av riktigt god klass. Verksamheten bedrivs mycket professionellt med seriösa "auditions" inför varje uppsättning. För några år sedan såg vi plötsligt vår TV-installatör Bobby dyka upp i en av huvudrollerna när man spelade upp några utmärkta avsnitt av helgalna Fawlty Towers till publikens stora förtjusning.

Nu är det dags för ytterligare en av våra vänner att dyka upp på scenen, nämligen vår förträffliga och jättetrevliga visumagent Tania Copeland, som även driver The International English School här i Somerset West. Eftersom vi vet att ni är en hel del andra svenskar som använt hennes utmärkta hjälp med att skaffa visum tänkte vi tipsa er alla om detta.

Den 11-19 mars spelas den klassiska brittiska komedin Calendar Girls på The Playhouse Theatre med Tania i en av huvudrollerna. Missa inte detta! Ni som känner till pjäsens handling vet att det vankas nakenchock, minsann. KLICKA HÄR för att komma till teaterns hemsida och läsa mer. Tania är kvinnan längst till vänster på bilden här ovan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar