fredag, februari 17, 2017

Sydafrikabloggen goes Facebook!


Här på bloggen tar vi ett brett grepp om sådant som intresserar alla svenskar som gillar att vistas i Sydafrika på längre eller kortare tid. Eftersom de flesta av oss finns i Kapstaden och vindistrikten med omnejd så ligger ett visst geografiskt fokus där.

Men nu har vi skapat en Facebook-grupp som ett dialoginriktat färskvarukomplement till bloggen. Här kan alla gruppmedlemmar föra en enkel dialog om stort och smått som är intressant för oss svenskar. Fokus för facebookgruppen är lite smalare än här på bloggen, och ligger på sådant som intresserar de som vistas i just Helderberg Basin (Somerset West, Strand och Gordons Bay) hela eller delar av året. Vi kan dela med oss av tips på bra hantverkare och inköpsställen, planera samåkning, utannonsera saker vi vill sälja eller köpa eller byta - helt enkelt samverka lokalt på många olika sätt. Riktigt bra blir det om så många gruppmedlemmar som möjligt är aktiva. 
KLICKA HÄR så kommer ni till Sydafrikabloggens facebookgrupp: 
Varmt välkomna som gruppmedlemmar!

2 kommentarer:

  1. Idag lördag den 11 mars km 1640 brinner det igen! Dels vid vägen mot Stellenbosch i höjd med Belair och dels mellan nya området Fairhaven ovanför nya köpcentrat Vergelegen Plain och bort mot Waterkloof. Hör helikoptrar som är igång. Detta sett nerifrån Gordons Bay. Hoppas de får släckt snabbt! Det räcker med bränder nu!

    SvaraRadera
  2. Idag lördag den 11 mars km 1640 brinner det igen! Dels vid vägen mot Stellenbosch i höjd med Belair och dels mellan nya området Fairhaven ovanför nya köpcentrat Vergelegen Plain och bort mot Waterkloof. Hör helikoptrar som är igång. Detta sett nerifrån Gordons Bay. Hoppas de får släckt snabbt! Det räcker med bränder nu!

    SvaraRadera