fredag, oktober 27, 2017

Ledig lägenhet på Greenways!


Vad sägs om att byta grått svenskt höstrusk mot sydafrikansk golf, sol, värme, vacker natur och underbara kulinariska upplevelser till reapris från mitten av november till mitten av december? 

Från vår vän Rolf B har vi fått höra att det finns en lägenhet ledig att hyra (sen avbokning pga sjukdom) på trevliga golfestaten Greenways i området Emerald Bay. Lägenheten uthyres under tiden 15 november till 15 december, så skynda, skynda!

Om intresse finns så kontakta Rolf snarast på e-postaderss rolf.backberg[at]telia.com.
Först till kvarn!

2 kommentarer:

  1. Har ni tips på var man kan hitta short-term hyreskontrakt för ett möblerat hem? Vi har vänner som kommer ner 1 januari-31 mars som jagar boende vilt. Vi bor själva i Somerset W men dom är öppna för alla ok områden kring CT.

    SvaraRadera
  2. Hej Cecilia! Så här sent är det mycket svårt att hitta boende för den tid era vänner kommer ner, dessvärre. Vårt bästa tips får bli airbnb (airbnb.com) eller direktkontakt med bostadsmäklare på de ställen/orter era vänner är intresserade av. De flesta mäklare som säljer fastigheter hyr även ut objekt på kortare eller längre tid. Googla på områdets namn och "real estate agents".

    SvaraRadera