lördag, januari 06, 2018

Inbjudan till årets Imibala Cup

Från våra driftiga vänner Inger och Stefan har vi fått denna färgglada inbjudan till årets upplaga av Imibala Cup - som vanligt en av säsongens höjdpunkter. Skynda att anmäla ert deltagande och hjälp Inger och Stefan att hjälpa utsatta barn i vårt område!

The 2018 Imibala Golf Cup

Bästa Imibala supporters i kolonin och alla som är på väg häråt.  
Det stundar högtidsdagar!!  

The 2018 Imibala Golf Cup
är i faggorna.  Midvintersöndagen den 11e Februari är vår dag.
Dags att preparera sig - kolla rustningen, träna, äta rätt och tävla förstås  

Målet är att stödja våra 100 barn genom att ha kul och spela trevlig golf på samma gång. Våra 100 barn är numera fokuserade till en skola, ACJ Phakade i Strand.  Genom fokuseringen kan vi göra en helare insats - genom Bettan & Janne Levin planerar vi för synundersökning, Samira ställer upp med Pads-projektet och nyligen fick vi löfte av Kerstin Lundgren att planera för att hjälpa till med tandundersökning.  Ett alldeles tusan så bra paket.

Tävlingen går som vanligt på Strand GK - start kl 11.00 på förmiddagen.  Prisbordet, lotterier och auktioner jobbar vi på med målet att de skall bli i kaliber med tidigare år.

Förra gången var vi 131 spelare - rekord!!  Vi hoppas förstås kunna slå den siffran - kanske uppemot 150 spelare?

Imibala organisationens kostnader ökar i takt med inflationen, som på samma sätt äter på våra insamlingspengar.  För att sponsra våra 100 barn behöver vi justera våra spelavgifter med ca inflationen.  Så snart vi fått klart med klubben återkommer vi med den exakta avgiften - vi hoppas början Januari.

Men, anmäl Dig/Er till Hasse Larsson så snart som möjligt på nedan adress.
Inger och Stefan
Alla gillar att vara med och bidra bara man vet att pengarna kommer rätt och till bra nytta!  Vår 100 barn-grupp uppfyller de kraven med råge! Vartenda öre vi alla bidrar med går vidare till ett individuellt barn i vår 100 grupp!  

The 2018 Imibala Golf Cup 
….den 11e februari är svensk-kolonins dedicerade dag 2018 för förstärkning   av våra 100 barns skolgång!

Vi önskar Er en God och fin Jul och Välkomna till Cupen!!

Stefan & Inger   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar