onsdag, januari 10, 2018

Lunch på CHEFS i Franschhoek

Visste ni att den mycket framgångsrika mästerkocken Liam Tomlin, som ligger bakom den populära restaurangen Chefs Warehouse i Kapstaden, har öppnat nya restauranger enligt samma koncept runt om i vindistrikten? 

Det vet i alla fall vännerna Ulla och Sten S. som nyligen tog med sig Lisa & Thomas på en tur upp till Franschhoek för provsmakning på den nya restaurangen Chefs Warehous @ Maison. 

Bloggens flitiga reporter Thomas sammanfattar deras upplevelse på följande sätt:


"Idag var vi på Chefs Warehouse i Franschhoek med vännerna Ulla och Sten som föreslagit ett besök. 

Maten kallas för tapas, 8 st för R700 exkl vin för två. Men såååå bra! Det var åtta utsökta rätter och så fint sammansatta med deras egna viner. Tycker ni om spännande mat med pikanta kryddor, åk dit. Ni blir inte besvikna, jag lovar. Samma koncept finns även i Cape och i Constantia, men detta är så nära och bra."
Tack Thomas! Med tanke på hur nöjda vi själva varit vid våra tidigare besök på Chefs Warehouse inne i Kapstaden åker vi mer än gärna upp till Franschhook och testar vid första bästa tillfälle.

Vi kan tillägga att Chefs Warehous på vingården Beau Constantia redan fått EatOut's utmärkelse "4th Best Restaurant South Africa 2017". Konceptet med utsökta tapas är detsamma, men både i Constatia och i Franschhoek har man gått ifrån principen från Kapstaden om att inte ta ta emot bordsbokningar. Så för dessa två restauranger går det bra (och är till och med att rekommendera) att beställa bord i förväg. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar