onsdag, juni 20, 2018

Flygbolag till Sydafrika


Om ni inte har bokat flyg och boende till Sydafrika för nästa säsong är det hög tid att göra det nu! De kontakter vi har på svenska resebyråer brukar säga att efter juli månad är det mesta uppbokat, speciellt kring jul, nyår, sportlov och påsk.

Ett bra sätt att börja leta efter flyg är att gå in på någon samlingssajt, typ flygresor.se eller momondo.se, så kan man snabbt bilda sig en uppfattning om pris och vilka bolag som flyger. Var bara noga med att flyga med ett och samma bolag hela flygresan, eftersom bolagen inte tar ansvar om ett flyg blir försenat och anslutningsflyget är med annat bolag. Då kan man i värsta fall få betala en ny anslutningsbiljett och till och med hotellövernattning själv. Med flyger man hela vägen med samma flygbolag måste bolaget ta fullt ansvar för förseningar, missade anslutningsflyg och eventuella övernattningar.

Här är en lista på några flygbolag som kommer att flyga hela vägen till Kapstaden från Stockholm den kommande säsongen (klicka på namnet för att komma till flygbolagets sajt):

Qatar Airways
Emirates
Lufthansa
KLM
British Airways
Turkish Airlines
Ethiopian Airlines
SWISS Air Lines

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar