söndag, juni 24, 2018

Vännen Johan Lachmann har gått bort

Vi har nåtts av den oändligt sorgliga nyheten att vår vän Johan Lachmann gick bort härom dagen. Han och sambon Monica Ramel vistades för tillfället i Johans bostad på Charlottenlunds slott utanför Ystad då Johan mycket hastigt avled. Monica är fortarande kvar där men kommer så småningom flytta till sonen Johans bostad på Lidingö för återstoden av Sverigevistelsen.

Begravningen äger rum i Marsvinsholms kyrka utanför Ystad måndagen den 9 juli kl. 13:00. Istället för blommor kan man hedra minnet av Johan genom en minnesgåva till Hjärt-Lungfonden. KLICKA HÄR för att komma till donationssidan. Som mottagare av minnesbladet kan man med fördel ange Monica Ramel, c/o Johan Ramel, Bergsvägen 48, 181 31 Lidingö.

Om ni önskar komma i kontakt med Monica ser hon helst att det blir via e-post på adressen: förnamn_efternamn@hotmail.com

Vi, och många vänner från Monicas och Johans gemensamma liv under många år i Sydafrika, kommer att sakna Johan oändligt mycket och är med Monica i tankarna under den här svåra tiden.

1 kommentar: