tisdag, augusti 21, 2018

             Reunion 2018 på Hulta Golfklubb.
I förra veckan gick årets reunion av stapeln. Inspel på torsdagen och reuniontävlingen på fredag. Det var 65 deltagare som kom och vi kunde genomföra tävlingen i bra golfväder. 
Deltagarna (de flesta) i årets reunion på Hulta Golfklubb i Bollebygd

Vi samlades på morgonen för första start 09.30 och spelade poängbogey, individuellt och i lag där vi valde två bästa resultaten på varje hål. Även om rundan bjöd på ett par lätta regnskurar var det mest uppehåll och även solen tittade fram av och till. Det blev bra resultat på den fina banan som Hulta golfklubb bjöd på under överinseende av klubbchefen David Kirkham och banchefen Kevin Colins.
Segrarna individuellt och i lag ser man på nedanstående bilder.
Efter golfen blev det samling i Hultas förnäma klubbhus och det mumsades på kökets goda köttbullsmacka. Sedan bar det av till Hindåsgården där vi efter en drink visades blidspel från åren som gått i Sydafrika och dagens runda. Bildspelet finns på nätet med adressen YouTube och sedan Rolf Svahn. Där finns flera bildspel och detta heter Reunion 2018.
Menyn till middagen bestod av röding med hjortronkräm, renrostbiff med rotfruktsgratäng och kanelbakat äpple som allt smakade mycket fint.

Middagen var på Hindåsgården och här är alla gästerna koncentrerade på prisutdelningen till höger om bilden.
Se bildspelet om tiden i Sydafrika och reunion 2018. Gå in på YouTube, välj Rolf Svahn och klicka på Reunion 2018 som ser ut så här. Du får se många bilder och lyssna på fin musik.
Rolf  S.
Tack Rolf för ditt trevliga reportage och för det mycket välgjorda och roliga bildspelet!
S & B 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar