fredag, november 01, 2019

Nytt i Somerset Mall

Varje ny säsong när vi kommer ner har det skett förändringar i "vår" shopping mall Somerset Mall i Kapstadens vindistrikt. I detta köpcentra finns cirka 200 butiker. Det räcker gott, tycker vi, men om man jämför med Canal Walks cirka 400 butiker är det förstås inte så stort.

Med 200 butiker är det ju inte konstigt att det sker förändringar varje år. Här är några av de som skett nyligen:

* FixIt har blivit Experimax men ligger kvar på samma ställe precis mitt emot affären Game vid Entré 3. På Experimax kan man lämna in mobiler, laptops, läsplattor och liknande för lagning och även köpa diverse tillbehör. Reparationerna sker med egna tekniker på plats så inget behöver skickas iväg - både tryggare och snabbare på det viset.

* Boardmans butik är inte längre kvar vid Entré 1 men finns nu till viss del faktiskt inne på Edgars. Själva namnet Boardmans är borta men stora delar av deras sortiment har alltså flyttat in på Edgars (ett butikskoncept som påminner om Åhléns) och finns kvar med bibehållna produktnamn som Private Collection och Hotel Collection.

* Food Court längst bort vid Entré 4 har fått lite förändrat utbud med några restauranger som försvunnit och andra som tillkommit. Just nu har man i mitten byggt upp sittplatser och en jättestor teveskärm där de viktigaste rugbymatcherna från rugby-VM visas. Bra tips inför morgondagens final (kl 11 på förmiddagen sydafrikansk tid) mellan Sydafrika och England för dem av er som inte abonnerar på DStv eller vill se finalen tillsammans med andra rugby-fans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar