lördag, mars 28, 2009

En golfdag utöver det vanliga!

För en tid sedan damp det ner en inbjudan i mailboxen till en alldeles speciell golfdag på Greenways och nu i torsdags var det äntligen dags. I perfekt golfväder samlades ett 40-tal glada golfare för spel på Greenways korthålsbana. Vi som verkligen behöver träna ”närspel” gladdes kanske lite extra eftersom det är i huvudsak närspel som spelas på en korthålsbana som Greenways.
STORT TACK till Ingrid, Calle, Bärbel och Ingemar som stod för det mycket lyckade arrangemanget som inkluderade både golfspelet och den efterföljande goda och trevliga lunchen.

Och så naturligtvis tävlingen. För vad vore en golfdag som denna utan tävlingsmomentet. Vi tävlade dels individuellt och i lag med samma tävlingsform som vi brukar använda på fredagsgolfen, dvs. lottade fyrbollar där resultatet av de tre bästa på varje hål räknas samman.Lagtävlingen vanns av det glada gänget Ulf, Samira, Siv och K-G

och den individuella tävlingen vanns av Anna-Karin och Ulf som båda spelade ihop 48 poäng och förärades med var sin burk Ansjovis. ( … viket är guld värt här nere hos oss)


Fler bilder från i torsdags hittar ni om ni KLICKAR HÄR

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar