lördag, mars 07, 2009

Fredagsgolf 6 mars

Nu när Rolf och Jessica avslutat sin vistelse här nere för den här säsongen har Hasse L. och Eva tagit över ansvaret för fredagsgolfen på Strands golfbana.

Hasse rapporterar här från tävlingarna i fredags:

Hej alla golfkompisar,

I fredags var vi 35 spelare som spelade om vandringspriset och 19 flaskor vin. Det var lite vind och väldigt varmt. Många tyckte värmen var jobbig. Jag gissar att vi hade ca 35 grader.

Vi spelade lottad lagtävling och vann gjorde lag Tore, Tove, KG och Gunilla på 127 poäng (de tre högsta poängen räknas).


På andra plats med 122 poäng kom lag Christer, Carl-Gustaf, Eva och Hasse O.







och på tredje med 122 poäng, lag Gunilla, Björn, Siskka-Liisa och Kamilla. Dom hade samma poäng som lag Annica, Ulf, Jan och Björn men lägre sammanlagt handicap.




Vår nya sponsor (Östhammars kommun) såg till att även 4:e laget fick pris (högklassiga dukar att putsa glasögon med). Vi ser gärna att fler sponsorer ställer upp.
Vandringspriset vanns av Björn B. på 45 poäng tätt följd av Lisa och Tore på 43 poäng. Sammanlagt leder fortfarande Jessica på 30p ,på andra plats Plav Fossan 25p och på delad tredje plats Eva Larsson och Tore Ahlberg med 23p.

Väl mött nästa fredag för en ny spännande golfrunda!

Hälsningar
Hasse

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar