söndag, mars 01, 2009

Oh… vilket bröllop!

Solen sken, det var varmt i kyrkan och prästen var lite försenad - men vad gjorde det när de drygt 200 församlade gästerna slutligen fick bevittna när Alexandra och Adam igår vigdes i St Mary’s Church on the Braak i Stellenbosch.

Efter transport upp till vingården Backsberg klirrade champagneglasen i takt med fotoblixtarna när brudparet fotograferades i den vackra trädgården av såväl professionell fotograf som av alla vi andra flitiga amatörfotografer. När skymningen började komma var det så dags för oss gäster att dra oss in till matsalen och den väntande bröllopsmiddagen.

För bröllop och andra festligheter har man på Backsberg inrett en stor men mycket trevlig festlokal som gott och väl räckte till för både middag och dans för de 200 gästerna. Brudens mor berättade förresten att drygt 130 av de 200 gästerna kom influgna speciellt för bröllopet från bland annat Sverige, Brasilien och Portugal. Fantastiskt!

Den underbart goda bröllopsmiddagen avbröts som sig bör, titt som tätt, av både spontana och mycket välförberedda hyllningstal som framfördes av släkt och vänner.Alexandras bror Felix som kvällen till ära hade tagit på sig rollen som toastmaster gjorde ett mycket bra jobb men hade fullt sjå med att få de många talarna att hålla sig till den stipulerade tiden tre minuter.Efter middagen vidtog så dansen och efter att ha dansat med bordsdam och bordsherre, bruden, brudens mor och många till var klockan plötsligt 2 på morgonen och vi serverades vickning innan det var dags att tacka för oss och åka hem. Vart tog kvällen vägen? Det var en så fantastiskt välarrangerad och trevlig kväll och tiden bara flög iväg.

Tack Alexandra & Adam för att vi fick vara med på ert fantastiska bröllop!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar