söndag, mars 01, 2009

Rolf & Jessicas sista fredagsgolf för säsongen

I fredags spelade vi som vanligt golf igen i vårt svenskgäng. Denna gång var det både skoj och lite ledsamt eftersom det var sista golfen med Rolf som tävlingsledare. Idag reser Rolf och Jessica hem till Göteborg igen och tomrummet efter dem blir jättestort.

Så här skriver Rolf om fredagens golftävling:

” Idag spelade vi poängbogey i mycket behagligt väder, i lottade lag om vinerna och individuellt om vandringspriset.Lag Kerstin A, Rudi, Lisbeth och Kamilla vann på 122 poäng .följda av lag Gunilla, Lars-Erik, Siv och swingern Hasse L på 119 poäng Tredjeplatsen togs av Marianne, Olav, Lisa och swingern Cathrine på 115 poäng.

Vandringspriset hemma på spiselhyllan får Lars Erik ha denna vecka. Med sina 40 poäng fick han 5 vandringsprispoäng och har totalt 15 poäng. Jessica fick 4 vandringsprispoäng på sina 39 poäng och har nu 30 vandringsprispoäng. Jessica leder därmed, följd av Olav på 25, Kerstin W på 21, Eva L på 20, Hasse L på 20 och Elisabeth på 19 som delar femteplatsen med Tore som också har 19 vandringsprispoäng. En glad nyhet är att Olav och Tove lovat bjuda på ett nytt vandringspris till nästa säsong.

Hasse L blir nu tävlingsledare för fredagsgolfen eftersom Jessica och jag åker hem. Det har varit mycket trevligt att leda fredagsgolfen och jag tackar för alla glada tillrop och positiva kommentarer. Vi ser fram emot att ses nästa säsong.”


Tack Rolf för suveränt ordnad fredagsgolf! Alla vi som deltagit under säsongen är tacksamma och glada att du orkat dra det tunga lasset varje fredag, trots att vi nu är ca 40 deltagare varje gång. Snacka om populärt evenemang!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar