torsdag, maj 06, 2010

Köp Avontuurs fina viner till reapris i Europa!


Passa på! Ett unikt erbjudande speciellt riktat till er som bor i södra Sverige. Köp vingården Avontuurs lagrade viner till halva priset - här i Europa !!

Ja, det är faktiskt sant. Vingården Avontuur som har ett stort vinlager i Belgien säljer nu ut en del av sina årgångsviner till superlåga priser. Eller vad sägs om Cabernet/Merlot 2004, Baccarat 2001 och 2004, några lådor av deras prisbelönta Shiraz 2004 och 2005, Minelli 2005 och mycket, mycket mer. Priserna varierar mellan R20:- per flaska för Cabernet/Merlot upp till R85:- för flaggskeppet Baccarat. Samtliga viner som säljs har enligt uppgift lagrats under kontrollerade former och är ”drinking beautifully now”.

Vinerna, som är förpackade i lådor om 12 flaskor per låda, kan hämtas direkt från lagret i Belgien och då tillkommer en mindre kostnad för skatter och införselavgifter. Om man inte vill hoppa i bilen och dra ner till Belgien går det också bra att få vinerna levererade hem till dörren. Och då tillkommer givetvis fraktkostnaden också.

Om ni kontaktar Cobie på cobie@avontuurestate.co.za och berättar att ni läst om erbjudandet här på ”The Swedish Blog” så har hon lovat skicka ytterligare information och prislista.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar