måndag, oktober 04, 2010

Den 4 oktober 2008 skrev vi vårt första inlägg här på bloggen så idag 4 oktober 2010 slår vi på pukor och blåser i Vuvuzelor för idag firar vi Sydafrikabloggens 2-årsjubileum.

Rubriken på det första inlägget var ”Det Sydafrikanska köket” och det var ju ganska logiskt eftersom anledningen till att vi över huvud taget startade bloggen var att göra reklam för vår restaurangbok.

Ganska snart upptäckte vi dock att det också fanns så mycket annat roligt och intressant att skriva om. Så istället för att göra bokreklam utvecklades bloggen efter hand till något av en nyhetsblogg för svenskar och andra, bofasta eller bara på besök, nere i Western Cape.

Hur vi orkat hålla på att skriva alla dessa blogginlägg? Ja, det har faktiskt hunnit bli hela 575 stycken de här två åren. Visst tycker vi att det är kul att skriva men det som verkligen driver oss är uppskattningen och många fina tips och trevliga bidrag som vi fått från er, alla våra kära läsare. Ja, ni har med tiden blivit ganska många. Under förra högsäsongen, december – april, hade vi exempelvis mellan 100 och 150 läsare per dag. Och det skall bli spännande att se om vi kan öka läsekretsen ytterligare under kommande säsong.

Ikväll höjer vi champagneglasen till en skål för er alla trogna bloggläsare som på olika sätt sporrat oss att fortsätta att skriva inlägg här på vår kära ”gamla” SYDAFRIKABLOGG.

Tack!










Samira & Björn



1 kommentar:

  1. Hej!
    Har tyvärr helt missat 2-årsdagen så här kommer sent omsider ett stort TACK för 2 års mycket trevligt blogg-läsande. Ni är beundransvärda som ständigt hittar alla dessa inlägg, ger oss så mycket information och allt på ett utomordentligt trevligt sätt. Vi och många med oss uppskattar ert arbete och öppnar med spänning dagligen era inlägg och använder oss av alla de tips vi får.
    Kramar Eva & Göran

    SvaraRadera