onsdag, oktober 20, 2010

Följ med oss på sparrisfestival på Dornier!

Just nu och fram till den 31 oktober har den trevliga restaurangen Dornier Bodega en speciell sparrismeny med rätter som serveras som menykomplement både till lunch och middag. Restaurangen ligger på den vackra vingården Dornier i Stellenbosch vindistrikt alldeles i närheten av vår stad Somerset West. Så passa på och gör en vinprovning i samband med matbesöket.

På menyn ryms både vit och grön sparris och allt från soppa och naturellt med vinaigrette, hollandaise och majonnäs till kombinationer med lax, ostron eller tigerräkor. Restaurangen har öppet för lunch alla dagar kl 12-17 och för middag torsdag-lördag kl 18-21.30.

Vi har själva bokat in oss för härlig sparrismiddag fredagen den 29 oktober på kvällen. Vi har bokat ett bord för fyra, så har ni lust att göra oss sällskap så mejla oss BUMS! Först till kvarn. Annars får ni boka ett bord nära vårt. Det vore kul om vi blev ett helt gäng!

Mer information om Dornier finner du på deras hemsida om du klickar HÄR! Du kan också läsa en artikel om Dornier på sid 80-83 i vår bok "Stjärnkrogar och favoritrestauranger i Sydafrika". Bordsbokning görs på e-postadress bodega@dornier.co.za eller tel +27 (0)21 880 0557.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar