fredag, oktober 29, 2010

Jordan Summer Festival

För er som missade festivalen förra året, och för er som trivdes så bra att ni vill återuppleva, kommer här ett tips om vingården Jordans trevliga sommarfestival. Jordan ligger i Stellenboschs vindistrikt och är en familjedriven gård med mycket charm och goda viner.
Evenemanget äger i år rum lördagen den 20 november kl 10-16. Här bjuds vinprovningar, guidad tur i vinkällaren, vinprovning ur fat, guidad traktortur i vingården, konstutställning, live music och skattjakt för barnen. Allt under ledning av det trevliga ägarparet Kathy och Gary Jordan. Inträde R60.

Lunch kan antingen intas på vingårdens restaurang som drivs av kände George Jardin, eller som picknick i den vackra trädgården. Vi var ett stort gäng svenskar som åt på restaurangen förra året. Maten höll god klass men servicen var förskräckligt dålig. Restaurangen var då nyöppnad så förhoppningsvis har den förbättrats under året som gått. Picknickkorgen kostar R300 för två personer och består av tre olika sorters bröd av artisantyp, tre sorters dip, "sommarsallad", kallskuret kött och salami, paté av anka och kyckling, ostbricka, färsk fruktsallad och brownies. Jordans eget vin ingår också.

KLICKA HÄR för att läsa mer och göra bokning!

Och nu har vi landat i paradiset igen - underbart att vara tillbaka i SA!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar