
Maten är fortfarande av hög gourmet-klass med eleganta uppläggningar. Men priserna - rena realisationen jämfört med Rust en Vrede!! Förrätterna ligger mellan R55 och R85 och huvudrätterna R105-R170. För den här typen av förstklassig gourmetmat är det fantastiskt prisvärt!

David berättade att han stormtrivs och inte kommer att återvända till vindistrikten förrän möjligtvis när han blir pensionär. Ge mig två år här uppe, säger han, så kommer Johannesburg att ha placerat sig på restaurangkartan med besked. Här finns ett helt annat kapitalstarkt klientel, berättar han, och tror att fler förstklassiga kockar kommer att lockas till Joburg framöver. Han har köpt en bostad alldeles nära restaurangen, så han har bara ett kort gångavstånd. Och det kan behövas med tanke på att han ALLTID är på plats, enligt egen utsago.

En stor del av tiden spenderar David ute i restaurangen, minglandes bland borden och gästerna. Det ger ett mycket trevligt och familjärt intryck och det märks att gästerna känner sig sedda och välkomna.
Sammantaget var det en underbar upplevelse att vara gäst hos David på hans nya restaurang. Vi kan varmt rekommendera ett besök om ni är i Joburg framöver!
Läs mer om (Central One) Bar and Restaurant och David HÄR, HÄR och HÄR!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar