tisdag, februari 21, 2012

Alla goda ting är tre!

Minst tre! Men här kommer i alla fall tre jättebra tips:

1. Restaurangkedjan Cape Town Fish Market i Somerset Mall har sushi för "two for the price of one" hela dagen och kvällen varje tisdag. De allra flesta restaurangerna i franchisekedjan runt om i Kapstaden med omnejd har anammat denna policy. Så slå er ner vid rullbandet på någon av krogarna och plocka på er den ena läckra sushi-tallriken efter den andra! För mer info KLICKA HÄR eller se vår bok "Stjärnkrogar och favoritrestauranger i Sydafrika" på sid 111.

 2. Vingården Clos Malverne serverar mycket god lunch till det ofattbart låga priset R178 för fyrarättersmeny inklusive viner per glas! Har du ännu inte varit där är ett besök ett måste! Men boka tidigt eftersom stället är MYCKET populärt. Finaste utsikten har man förstås från terrassen. KLICKA HÄR så kommer du till hemsidan.

3. Vinbutiken Manuka på Main Road (hörnan Dummer Street) i Somerset West har söndagsöppet kl 9-15.30, vilket det krävs ett specialtillstånd för. Och hjälpsamma Morné har alltid bra tips och stort sortiment till bra pris. Så har du slut på vin någon söndag framöver och gäster till middag så vet du vem som kan rädda dig! HÄR har du deras hemsida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar