fredag, februari 17, 2012

Underbar vin-, mat- och musikfest för 300 svenskar i Stellenbosch!

Jacob F med Tomas Polacek, Sydafrikaresors ägare.
 I förrgår var det stor fest i svenskkolonin, minsann!! Resebyrån Sydafrikaresor och välgörenhetsorganisationen Star For Life bjöd in till en minnesvärd dag och kväll under namnet Wines For Life med spännande vinprovning, kul mingel, god braai-middag och jättefin underhållning på vackra vingården Rustenberg i Stellenboschs vindistrikt.
Maud Olofsson med sällskap
Hedersgäster var bl a Sveriges ambassadör i Sydafrika Peter Tejler, f d stadsrådet Maud Olofsson och Wines For Lifes grundare Dan och Christine Olofsson. Tio svenska journalister fanns också på plats, bl a från Aftonbladet.

Dan Olofsson, Star For Lifes grundare
Måns Zelmerlöw, Triple & Touch, The Real Group och delar av den fina sydafrikanska Star For Life-kören underhöll oss med jättefin musik under kvällen. Som grande finale samlades alla artister på scenen och rev av en massa härliga låtar tillsammans. Det blev bl a The Lions Sleeps Tonight, Pata Pata, All Night Long, Dancing Queen, Waka Waka, Africa, mm, och det gungade så härligt så hela publiken for upp ur stolarna och dansade och sjöng.
Måns Zelmerlöw och Eva L
Både Rustenberg och alla artister ställde upp gratis, så hela vinsten från våra inträden och de gåvobevis som såldes (och som även var lottsedlar i ett fint lotteri med skänkta priser) gick oavkortat till Star For Lifes verksamhet. Om denna organisation har vi skrivit flera gånger tidigare här på bloggen, men om ni har missat det kan ni läsa mer genom att klicka HÄR.

Och det bästa på hela kvällen var beskedet att detta kanske kan komma att bli ett årligt återkommande evenemang. Vi håller tummarna för att planerna går i lås!
Anders K, Dan Olofsson, Babro, Maud Olofsson, m fl dansar och sjunger...
...tillsammans med några av artisterna som gjorde detsamma!
Vännen Hasse L har tagit bilderna ni ser här och ytterligare en massa bra bilder som ni ser om ni KLICKAR HÄR. Stort TACK Hasse!

Även vår vän Gabriella K tog fina bilder och har gjort ett trevligt reportage som hon lagt ut på sin blogg - KLICKA HÄR!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar