söndag, februari 26, 2012

Eva vann vår tävling om vistelse och golf på Hyatt!

Samira delar ut priset till Eva
I fredags firade Fredagsgolfen sin 100e tävlingsdag! Det blev en härlig tävling i bra golfväder som avslutades med champagneskålande efter målgång.

Som vanligt samlades vi alla ca 70 deltagare i klubbhuset efter tävlingen, där fina vingården Hartenberg dagen till ära bjöd på trevlig och välsmakande vinprovning. Sedan var de dags för prisutdelning som ni kan läsa mer om HÄR.

OCH - så var det också dags att kora vinnaren i den frågetävling vi anordnat här på bloggen nyligen. Det gällde att svara på frågan om vem som designat Hyatt Regency Oubaai Golf Resort and Spas fina golfbana. Alla deltagare klarade lätt att lämna det korrekta svaret Ernie Els, förstås. Så alla svaren lades i en ishink och dagens golfvinnare Babs utsågs till Fru Fortuna. Spänningen var förstås oliiiiidlig...och på den vinnande lappen stod namnet Eva F!

Eva har nyligen fyllt jämna år (det var väl 40...?), men den inplanerade lyxiga golftrippen fick ställas in då maken Göran fick ryggskott. Så därför blev glädjen dubbelt härlig när Eva nu plockade hem segern i tävlingen och tillsammans med Göran, som nu kurerat sin rygg, får ge sig av på en tvådagars vistelse på Hyatt inklusive en golfrunda på deras fina linksbana. Vi gratulerar och önskar dem en riktigt trevlig utflykt!

Sist men inte minst vill vi tacka alla er som deltog i tävlingen! Det är så skoj med er positiva feedback och ert engagemang som ger oss drivkraft att fortsätta med bloggandet.

1 kommentar:

  1. Kära vänner!
    Ett jätte-TACK för allt jobb ni lägger ner på er blogg, alla tips ni hittar, alla arrangemang, nyheter etc. Ett dagligt besök på bloggen är ett måste. Ett stort tack också för det fina pris ni förhandlade fram hos Hyatt i George och att sedan jag vann känns fantastiskt. Om ett par veckor bär det iväg och vi ser verkligen fram mot vår vistelse där, hur trevligt som helst.
    Kram, Eva & Göran

    SvaraRadera