onsdag, mars 13, 2013

Nytt Mecca för ölälskare!

Om ni känner för lite omväxling efter alla goda viner som Kapstadens vindistrikt bjuder på så kan vi varmt rekommendera det lilla personliga mikrobryggeriet Triggerfish Micro Brewery i Somerset West! Vi har åkt förbi några gånger och blivit alltmer nyfikna och härom dagen gjorde vi slag i saken och åkte in och gjorde en provning av åtta utmärkta öl från ljusaste lager till mörkaste stout. Även vår gode vän Lasse Råde, nöjesjournalist och ölskribent på Expressen, var imponerad och det är ett gott betyg!
De olika ölen har lustiga fiskinspirerade namn som t ex Ocean Potion, Black Marlin, Roman Red och Hammerhead. På fredagarna festar man lite extra på kvällen med enkel matservering och bord både inomhus och utomhus. Lämpar sig bra även för barnfamiljer, och barnen har egen meny.

Till och med New York Times har hittat hit! Kolla HÄR!!

Så här hittar NI till bryggeriet: ta av från N2an vid avfart 43 Somerset West. Ta till höger på R44an i riktning mot Strand. Ta av till höger mot Paardevlei, Flagstone Winery och Cheetah Outreach (avtagsvägen precis före den till Strand Golf Club). Kör förbi Cheetah Outreach och följ skyltarna mot Triggerfish Brewery.
GPS koordinater:
S 34°5'25.47"
E 18°48'21.86
Tel. 021-851 5861 eller 082-887 6888.

Skål!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar