lördag, mars 11, 2017

Frysning av förbetalt årskort på Virgin Active!

Många av er har liksom vi skaffat ett förbetalt årskort på gymkedjan Virgin Active. Vi har förstått att en del svenskar fått felaktiga besked om vad som gäller när man behöver frysa årskortet under tiden man befinner sig i Sverige. Här är de villkor som gäller på Virgin Active i The Sanctuary, Somerset West/Strand, och troligtvis är villkoren desamma även på andra av kedjans anläggningar:

Senast två veckor innan frysningen ska frysningsdatum meddelas Virgin. Detta gör man bäst via ett personligt besök på gymmet, så ring inte till deras oftast ganska förvirrade kundservice. På The Sanctuary ska ni fråga efter Stuart om det skulle råda minsta tveksamhet om villkoren, och hänvisa till hans samtal nyligen med mig, Samira. Max frysningstid är 6 månader, och det är HELT KOSTNADSFRITT att göra denna frysning.

Observera att ovan villkor endast gäller för förbetalt årskort! Om man har någon annan typ av medlemskort eller betalar löpande med "debit order" (=autogiro) gäller andra villkor. Men frysningsvillkor (t ex maximal frysningstid och eventuell avgift för att frysa kortet) ska alltid ha meddelats klart och tydligt vid tecknandet av medlemsskåpet, och tycker ni inte att det gjorts ska ni förstås påpeka det och hävda er rätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar